fiske makrell med agn

Hvordan fiske makrell

Makrellen er over alt så den er lett å finne. inne i fjordane

Utstyr

Du Tenger kork og Agn

Fiske metode

Du tar en krok du fester silda på kroken du må ikke ha søkke på da synker silda får fort. Du hiver ut i kroken med silda på du bare lar den søkke seint ned. du må følge med får når fisken tar så tar den veldig fort. Eg har nesten mistet en stang får eg ikke følgte med.
 
Vis du ikke har sild kan du bruke små makrell strimler.Eller små heste makrell (Tagg makrell) og reke du fester den på samme måten du fester silden.
 
Eg har fisket på denne måten i mange år eg mener at den er veldig bra måte å fiske makrell på.
 
Eg har opplevd at eg har fått mer makrell en dei som fisket med sluk og fluer.
Dei har spurt hva er det eg fisker med
 
INFO
Eg fiske ikke med levende agn. Det er ikke låv i norge.